SF – størst på nettet

To undersøgelser i træk viser, at SF er klart bedst når det kommer til søgemaskineoptimering (læs mere om dette på demib.dk).

dansk-politik.dk og notabene.net har begge undersøgt partiernes google-placering ved søgninger på politiske temaer. dansk-politik.dk placerer SF på en suveræn førsteplads:

1. SF: 35 %
2. Socialdemokraterne: 23 %
3. Venstre: 11 % (kilde: dansk-politik.dk)

Mens blog.notabene.net placerer SF som det største parti – umiddelbart efter leksikon.org, den danske Wikipedia og Danmarks Radio – men før finansministeriet og borger.dk (!):

1. www.leksikon.org – 32
2. da.wikipedia.org – 32
3. www.dr.dk – 30
4. www.sf.dk – 15
5. www.fm.dk – 13
6. borger.dk – 13 (kilde: blog.notabene.net)

En af grundene – er jeg sikker på – er planet.sfit.dk, som samler og distribuerer en hel bunke SF’eres blogs. Samt at SF’ere generelt bare er aktive i cyberspace. Tag fx bare listen over bidragydere på planet.sfit.dk: Anders Wolf, Anne Baastrup, Anne Grete Holmsgaard, Astrid Krag, Balder Mørk Andersen, Camilla Sejerøe, Ida Auken, Jakob Nørhøj, Jane Sørensen, Jørn Christensen, Jesper Laugesen, Jesper Petersen, Landsmøde 2006, Landsmøde 2007, Leif Olsen, Lotte Thiim Bertelsen, Michael Thomsen, Morten Frederiksen, Nanna Westerby, Ole Helding, Ole Sohn, Pernille Bagge, Pernille Frahm, Peter Stougaard Kroman, Pia Olsen Dyhr, Serdal Benli, SF Aabenraa, SF Allerød, SF Assens, SF Østerbro, SF Brøndby, SF Hvidovre, SF København, SF Nørrebro, SF Vesterbro, SF-it Blog, Steen Gade, Thomas Warburg, Torben Kastrup, Trine Pertou Mach, Vibeke Greve Kristensen.

Det er da en ret så imponerende liste – og dertil skal ovenikøbes lægges de ‘dublet’-blogs som de mest opmærksomhedssøgende (læs “unge folketingskandidater”) har oprettet på i avisernes forskellige blog-universer!

5 tanker om “SF – størst på nettet”

 1. Tillykke med det. Med hensyn til de mange dygtige skribenter, kan jeg jo huske dit indlæg omkring kommunalvalgtet, hvor du bl.a. skrev

  “Hvem skal det være?

  – en ikke-akademiker. Når 14 ud af 15 er akademikere, så er det oplagt at se nærmere på den ene kandidat, som ikke er det.”

  – så I har jo allesammen lært både at skrive og læse, hvilket der jo ellers ikke er nogen garanti for i folkeskolen i øjeblikket.

 2. Hej Jesper
  Godt observeret og sjovt at vi ligger i top. Lige et spørgsmål: Du får det næsten til at lyde som en kritik, at et par af os også blogger, hvor vi kommer i kontakt med folk, f.eks. på Urbanblog. Det mener du vel ikke?
  Mvh Ida

 3. Nej; tværtimod synes jeg, at det er påskønnelsesværdigt at I gider. Hvis der er en kritik er det ‘kun’ af avisernes forsøg på at skabe ‘lukkede communities’ hvor avisens læsere kun snakker med hinanden og ikke kommer i kontakt med resten af ‘blågosfæren’. Men sådan er virkeligheden – og selvfølgelig skal SF’s kandidater (og da især de kandidater hvis adgang til medierne er stærkt begrænset) være synlige så mange steder som muligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.