Fra SF til NA

dansk-politik.dk bringer i dag en meget lille nyhed. Cadeau til Erik Willumsgaard – han må have skrevet en rigtig god pressemeddelelse for at have fået nogen til at interessere sig for, at SF’s 13. suppleant til Borgerrepræsentationen skifter parti…

Det fremgår desuden, at Erik Willumsgaard er medlem af Vesterbro Lokaludvalg – man bør måske her bemærke, at det er han ikke. Han er indstillet som suppleant for boligområdet. Borgerrepræsentationen godkender først indstillingen på deres møde på torsdag 31. maj 2007 (jeg er ikke sikker på linket bliver ved med at virke… Københavns Kommunes hjemmeside er ret ustabil hvad link-adresser angår).

Jeg ønsker Erik held og lykke – han er en fin nok fyr, men altså: At skifte fra SF til Ny Alliance? Et parti, som pt. ikke har nogen politik, og som stort set ikke har meldt andet ud end 1) Fogh skal blive ved magten (bare med os som støtteparti), 2) de offentligt ansatte er svært uprofessionelle, kommunerne spilder skatteborgernes penge og vi kan blive ved med at spare uden at det går ud over den servicen og 3) sæt skatten ned for de rigeste i samfundet. Find tre fejl. Det er ret nemt.

2 tanker om “Fra SF til NA”

 1. Hej Jesper

  Jeg har nu ikke skrevet nogen pressemeddelelse, men kun nævnt mit partiskifte i en kommentar på dansk-politik.dk, hvorefter det er blevet “ophøjet” til en – ja ganske lille – nyhed!

  Der er i øvrigt også en fejl i din nyhed. For Vesterbro LokalUDVALG er ikke nævnt i den refererede nyhed, udelukkende Vesterbro Lokalråd, hvor SF nu har udpeget Morten Henriksen i stedet for undertegnede, som så repræsenterer NA, så længe det måtte vare.

  Jeg har i øvrigt senere i dag tilføjet en kommentar, hvori der står: “Jeg vil da i øvrigt gerne tilføje, at jeg havde overvejet et partiskifte inden NA blev stiftet.

  Et par uger forinden havde jeg således takket nej til at blive opstillet for SF til det nye Lokaludvalg for Vesterbro, for jeg anede, at min tid i SF var ved at være udløbet.”

 2. auch… det er aldrig godt at blive fanget i en fejl når man prøver at påpege en fejl 😉

  – men som sagt: Jeg fatter ikke partiskiftet – uanset hvilken ‘økonomisk fløj’ man har befundet sig på i SF, så synes jeg der er ekstraordinært langt fra SF til Ny Alliance. Jeg ville have haft nemmere ved at forstå det, hvis argumentet havde handlet om flygtninge/indvandrerpolitik – og at din vurdering havde været, at den var så meget vigtigere end den økonomiske politik, at den økonomiske politik kunne ‘sluges’… Men under alle omstændigheder: held og lykke fremover 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.