Den fucking sejeste mand i verden

Min far blev 65 sidste år. Har levet med Parkinsons sygdom i snart 20 år. Han bevæger sig stift og langsomt og kan, når det er slemt, være flere minutter om at få sin jakke på. For under tre  måneder siden fik han fixeret et par ryghvirvler med metalpinde ved en operation, og har ikke rigtig måtte bevæge sig siden.

I forgårs fik han lov af lægen. I dag spillede han basketball i en time sammen med resten af Falcons motionister. Fuck, det er godt gået!

(og så har han i dag været gift med min mor i 43 år! Dét er sgu også et tillykke værd!)

19 tanker om “Den fucking sejeste mand i verden”

 1. Hej Jesper!
  Ja det er godt nok sejt! Hvor godt det er at høre den slags historier nogen gange! Tillykke med ham! Jeg håber virkelig at han får bugt med sin sygdom i de kommende år. Der sker så meget i forskningen, så de finder vel kuren snart.

  PS. Jeg kan ikke klikke til din forside. Den sender mig tilbage hertil igen.

  Lasse

 2. Hej Jesper

  Fantastisk far, du har. Alene det at leve med Parkinsons i 20 år ville have taget livsmodet fra de fleste. At han kan spille basket i en time lyder fuldstændig ufatteligt. Hatten af for det – det er der ingen af mine ældre slægtninge, der ville kunne klare.

  Mon ikke det netop er de 43 år med din moder, der gør, at han kan stå de andre ting igennem?

  Rasmus

 3. Det er sq sejt, det er sådanne historier der får en til at værdsætte livet, og der gør at man får mindre tilovers for folk der brokker sig over småting.!
  Tilykke med ham!

 4. Efter at have læst den post, fik jeg bogstaveligt talt våde øjne, din far er virkelig en stor person, og han fortjener at komme på benene hurtigt igen, og de ​​ting, der imponerer mig mest er hans 43 år engagement, jeg ønsker alle kunne lære fra ham.

 5. Hej Jepser,

  Det kan man da kalde en happyending! I en verden af dårlige nyheder, er det forfriskende med nogle lykkelige fortællinger.

  Ved du om den operation han har fået foretaget, er den de har talt så meget om i radioen? (Den der ikke er anbefalet af sundhedsstyrelsen)?

  Et stort tillykke til din far herfra!

  /Per

 6. I en tid hvor alt drejer sig om naturkatastrofer, krig, atomudslip, bandeopgør m.v., så er det godt nok livsbekræftende at læse sådan et indlæg.

  Hvorfor er det aldrig disse glade nyheder man finder i pressen, det syntes jeg simplehen der mangler!

  Tillykke med din far (og din mor) 🙂

 7. Det vil sige at operationen har hjulpet, og at han er i væsentlig bedring? Tjek eventuelt bogen “What Your Doctor May Not Tell You About Parkinson’s Disease: A Holistic Program for Optimal Wellness”. Du kan købe den på amazon osv 🙂

 8. Hvor det dog bare højner humøret at høre om en succeshistorie fra sundhedsvæsenet – gid der var noget mere fokus i medierne på de ting der lykkes.

 9. Det er en helt fantastisk dejlig historie Jesper! Og ja, han må da være den sejeste far 🙂
  Og så må vi huske at rose din mor også – hvis de har holdt sammen i 43 år, er hun helt sikkert også en stor støtte!

 10. Det er sku dejligt, at høre. Så længe der er tørst på livet, så ser det lyst ud, der er rigeligt med med hårde slag, nederlag, skæbnesvangre tilfældigheder i denne verden. Så der er dejligt at høre om en “fighter”, der kan trodse livets uretfærdigheder engang imellem.

  Keep on rocking

 11. Nogen gange kan det være helt svært at forstå man kan have sådan en livskraft. Hvis man som rimelig rask menneske forestiller sig den situation din far er i, kan jeg personligt godt tænke at det måske var bedre at stille træskoene.

  Men din far kæmper og stor respekt for det!

 12. I never thought that that disease can be treated and that man is really very lucky to be married again, I think your lucky too…I’m not teasing you but that is true.

 13. Mange gange tillykke med din far og din mor.
  Det er sku godt gået at han kan holde til at spille basketball 🙂

 14. Dejlig lille historie. Parkinson er simpelthen noget værre noget, men fantastisk at din far holder fanen højt. Respekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.