Hensygnende blog…

Her sker ikke noget.

I den fysiske verden er jeg flyttet til Islands Brygge. Not bad. Not bad at all.

Men hej hej. Jeg smutter igen. Skal nok prøve at finde ud af, hvad jeg vil med dette mit lille stykke cyberspace.

12 tanker om “Hensygnende blog…”

 1. Uha, jamen velkommen til – bor selv på Islands Brygge 🙂

  Der er skam dejligt herude på den lille ø, især her for tiden (hold da helt op et vejr)

  Om den gamle charme er gået af fløjten – tja? Det kan der måske være noget om, det er i hvert fald blevet anderledes. Jeg synes dog stadig stedet er inspirerende og har ikke tænkt mig at flytte væk herfra foreløbig, måske aldrig – hvem ved?

  Men du skal da have held og lykke med fremtiden herfra – og så må jeg lige sige, nøøj hvor jeg dog glæder mig til valget! :O

 2. @Jeppe: Takker 🙂

  Jeg bor lige på kanten af det ‘gamle’ Islands Brygge – og jeg elsker det. Jeg har fået det bedste af to verdener. Bor i et nyt, problemfrit byggeri med stort køkken, altan og udsigt ind over byen (og over Fælleden) – og har hele det gamle Islands Brygge med byliv og havn og så videre et stenkast fra hoveddøren.

 3. Ja bryggen er ikke et dårligt bud på et godt københavner kvarter…der er også en del af gamle lejligheder der er totalrenoverede henover de seneste år, så vi er sluppet af med de 1 kvm. toiletter….

 4. @Twilight Mon ikke at det mere skal tolkes som en tænkepause, indtil at Jesper finder ud af hvad der endeligt skal ske med bloggen? Sådan forstår jeg det i hvert fald!

 5. @Emil: korrekt. Og i mellemtiden overvejer jeg også hvordan jeg skal håndtere de håndholdte spam-kommentarer jeg får her.

  På den ene side er det jo meget rart med en smule liv – på den anden side har jeg jo ikke oprettet min blog for at være en linkfarm til billige sikkerhedssko, sundhedsleksika og dating-sites … 😉

 6. @Jesper: Man må vel opfatte det som at du ønsker folks hjemmeside og emailadresse, nu hvor du beder om den. Ellers er det vel bare at slå det fra?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.