Jeg burde have vidst bedre… (Dell Hell)

Jeg burde have vidst bedre end at købe ind hos Dell.

Det hele startede med en trådløs projektor, som ikke kunne det, som var blevet lovet – og en kafkask tur gennem Dell‘s kundeservice/support begyndte.

Vi starter med et opkald til salgsafdelingen, som sender mig videre til teknisk support, som må sende mig videre til 2. level support. De kan ikke umiddelbart hjælpe, så de lover at vende tilbage.

Et par dage efter ringer jeg og kommer igennem til teknisk support. De kan ikke hjælpe mig, og sender mig videre til 2. level supporten. De kan ikke hjælpe mig, men kontakter deres irske ekspertsupport, som dog heller ikke kan hjælpe, men foreslår at De kan ikke sende mig et par kabler, så vi i det mindste kan bruge projektoren kablet. 2. level supporteren lover at lave et notat i sagen og sender sagen tilbage til salgsafdelingen, som nok skal ringe ‘i løbet af i dag’

Et par dage efter… Jeg ringer til Dell – Og hver evig eneste gang jeg skal have fat i dem skal jeg igennem en latterlig telefonkø og forklare sagen helt forfra, fordi I åbenbart bruger forskellige supporthåndteringssystemer i hver afdeling.
(Jeg kan love jer for, at man føler sig til grin når man, efter at have identificeret sig med sit ‘service tag’ (som i øvrigt ikke findes på jeres fakturaer. Der hedder det serienummer) igen-igen bliver sendt videre med besked om, at de vil spørge efter service tag’et igen, når du er blevet omstillet (!?!)).

Nå. Et par dage mere går, og jeg ringer så selv til salgsafdelingen og forklarer hele sagen igen. Salgsafdelingen kan ikke – efter at have fået forklaret hele sagen en gang til – selv tage stilling, men må enten eskalere sagen eller henvise at spare parts. I dette opkald dog med beskeden om, at det skal jeg selvfølgelig ikke rode med, han skal nok vende tilbage inden for en times tid.

Et par dage efter – i dag –  ringer jeg igen-igen-igen til Dell. Får fat i salgsafdelingen. Forklarer sagen for 117. gang. Nej, jeg er ikke interesseret i at købe et par kabler fra jeres spare parts-afdeling. Jeg vil have at I sender mig de kabler teknisk support lovede mig for to uger siden.

Han kan ikke selv tage stilling til sagen, men vender tilbage i løbet af i dag…

 

Right. Beklager Dell, men jeg køber den ikke længere. Jeg troede I havde lært det efter at være blevet vredet gennem mediemaskinen for nogen år siden. Men det har I åbenbart ikke.

15 tanker om “Jeg burde have vidst bedre… (Dell Hell)”

 1. Hæ, mit værste stykke hardware stammer også fra Dell. En pda der bare aldrig rigtig virkede, og endte med at brænde sit eget strømkabel af. Altså brænde som i røg og gløder på mit skrivebord.

  Skal jeg købe pc udstyr der virker foretrækker jeg HP.

 2. – de endte med (næsten) at få løst mit problem. Det vil sige: Det trådløse virker ikke, men de har sendt mig et kabel 😉

  Min lære er

  1. Køb ikke hos Dell.

  2. Hvis du har købt hos Dell, så lad være med at spilde tiden med deres almindelige support. Brok dig højlydt på internettet og få en af deres “Social Media and Community Professional” på sagen. De er vist – i modsætning til de almindelige supportere og kundeservicefolk – bemyndiget til faktisk at træffe en beslutning her og der…

 3. Hmm…. Håber da ikke jeg ender ud i samme dårlige oplevelse den dag min kærestes Dell nok får brug for lidt lægehjælp.
  Men tak for delingen af din oplevelse anyways Jesper.

 4. Jeg har selv prøvet en lignede historie som den du skriver. Jeg er personlig færdig med Dell, for hvis det er den kundeservice man kan forvente, jamen så skal jeg helt enkelt ikke have deres produkter.

  Jeg har dog hørt af en af mine venner i USA, at deres kundeservice derover er vild god – Måske det bare er et problem vi har i Europa.

 5. Hej,

  Hos computer-city i KBH, v. Nordhavn St, købte jeg en normal Toshiba laptop..Ca 6.000 kr…Den gik i stykker i hardwaren efter 3 uger..jeg returnerer og efter en måned uden svar henvender jeg mig i deres kundeservice der fortæller at den er blevet udleveret så de kan ikke gøre noget ved det. Som fattig studerende gjorde jeg intet ved det..Men 6 måneder efter ringer de og siger at jeg bare kan afhente min laptop!! Jo tak..Mærkelige virksomheder…

 6. Hej Jesper,

  selvom vi langt fra deler sammen politiske holdning, kunne jeg dog ikke være mere enig med dig her. Jeg har intet andet end problemer haft med Dell og de må nok indse, at de desværre aldrig får mig som kunde igen.
  Held og lykke med teknologien frem over. 😉

  – Alexander

 7. Mine erfaringer med DELL er heller ikke for gode. Tvært i mod… Ikke fordi jeg tror DELL stikker så meget udfra mængden i forhold til HP, Apple e.lign. men det virker bare som om, at deres system til at håndtere disse sager, ikke er særlig effektivt. Benytter i dag Mac .

 8. Håber da ikke jeg får problemer med en dell computer efter det du beskriver her! Det lyder som Casper også skriver, som om at de ikke er specielt effektive til at behandle sager som din!

 9. Køb aldrig DELL! Havde selv en bærbar fra dem som havde nogle problemer med skærmen og dvd-drevet. Så sendte den ind og har aldrig nogensinde oplevet så dårlig en kundeservice.

  Priser og tilbud på Samsung Galaxy Nexus

 10. Jeg har flere gange benyttet dell, og jeg ved ikke hvilken kraft der drev mig til at lave en bestilling anden gang, og slet ikke tredje. Da ALLE mine bestillinger på den ene eller anden måde har skuffet mig. Helt seriøst dell. tag jer sammen…

 11. Vi tager os bl.a. af forbrugerklager, og Dell er den helst store synder oftere end man med nogen rimelighed kunne forvente. Så du er bestemt ikke alene om din antipati overfor Dell.

 12. Jeg tilslutter mig gerne flokken af folk med dårlige erfaringer med Dell’s kundeservice. Jeg havde for et par år siden en Dell laptop med konstante problemer med batteriet. Det var problem efter problem efter problem, hvilket til sidst fik mig til at skifte til min nuværende Macbook Pro.

  – En virkelig dejlig laptop, der helt klart kan anbefales. Som et lille plus føler man ikke, man bliver sendt rundt mellem en række forskellige instanser uden egentlig at havne et sted, hvor folk ved, hvad de taler om 🙂

 13. Ja det er et sjovt ordspil. Jeg har også på mit tidligere arbejde haft en Dell – den kørte egentlig ok, men holder mig også kun til Apple i dag. Men synes nu også de begynder at falde mere og mere af på den – spændende at se om Samsung og Acer begynder at hale ind på Apple…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.