Borger.dk og OpenOffice.org

Et tillykke til OpenOffice.org må være på sin plads: Den nye portal – borger.dkhenviser til download af “den gratis kontorpakke Open Office” ().

Det eneste der kan undre er, at linket er til www.openoffice.org i stedet for da.openoffice.org – jeg har skrevet til dem og spurgt dem: “hvorfor dog det”… Hvis (når!) jeg får svar skal jeg nok vende tilbage med nyt 🙂

8 tanker om “Borger.dk og OpenOffice.org”

 1. Nogle (som jeg f.eks.) har det bedre med programmer på engelsk – jeg bliver håbløst forvirret over de skæve danske oversættelser.
  Open Office er alle pengene værd! Jeg bruger ikke andet.

 2. Hmm, men til gengæld er der vist noget galt her og der, jeg får sporadiske “400 Bad Request” smidt i hovedet, og dit henvisningslink viser 0 af 0 resultater…

 3. @duqqnp:
  Jeg foretrækker også ofte de engelske versioner – men ‘os’ der gør det, er også typisk mere rutinerede computer- og netbrugere og kan uden de store problemer selv finde en anden sprogversion… For en nybegynder er det så godt som umuligt at finde den danske version fra det givne link.

  @morten:
  Linket er rettet – og burde give et resultat nu… Jeg har endnu ikke haft en eneste fejl på sitet – indtil nu virker borger.dk meget overbevisende for mig!

 4. Det er sådan set det rigtige sted på borger.dk – linket til OpenOffice ligger ude til højre… Til gengæld får jeg ikke særlig meget info – men en masse debug-information med sql-fejl 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.