Basketballbane

Jeg kunne ikke lige finde nogen steder, hvor man kunne printe en basketballbane med de officielle mål ud. Det går jo ikke, så jeg har lavet en lille pdf.

Hvis I kan bruge den til noget, hurra. Hvis ikke, så hop glad dette indlæg over 🙂

Basketballbane – GIF

Basketballbane – PNG

Basketballbane – PDF (a4, redigérbar i Illustrator)

update: faldt lige over en helt officiel version med vældig mange streger;) – Basketballbane, officielle mål.

28 tanker om “Basketballbane”

 1. Jeg har faktisk oplevet det samme som dig. Vi har en stor have, og mine unger har længe ønsker sig en bane i baghaven. Det kunne da godt være de skulle have det nu.

 2. Jeg er på vej til Berlin hvor de vist nok gør det mere i udendørs bordtennisborde end basketball baner! Ellers flot tegning 🙂
  kh
  Emma

 3. Jeg har spillet basketball i 5 sæsoner nu men har godt nok aldrig overvejet at tegne banen selv. Måske når jeg blir ældre.
  /Minna

 4. Tror faktisk dette kan bruges som bevis i et gammelt væddemål 😀 (Hvis de tror på dig som kilde)

  Venlig hilsen Alexander

 5. Jeg undrer mig mest over hvorfor du lige står og mangler målene til en officiel basketballbane. Har du lavet en bane i haven?

  1. Når du er færdig med projektet, kan du så ikke lave en follow-up på din taktik-tavle, fx hvordan du får det gjort så det virker som whiteboard og til magneter 🙂

 6. Fantastisk idé – mine store unger løber altid over på skolen, hvor der er en basketball bane – men hvorfor ikke lave én i sin baghave, når den størrelsesmæssigt er velegnet til det? Det ville ungernes venner også synes var ret cool – måske man kunne score nogle points der (thihi).

 7. ja det er godt nok lidt blandet indhold. Jeg er selv basket træner, godt nok får nogle små drenge som ikke går så meget op i taktik endnu 😉

 8. Jeg har selv været træner i en årrække for ”de små”, og et eller andet sted er der altså også noget befriende over det. Man er deres helt, snart lige meget hvad man gør. De større har ligesom deres egen mening om sagen/dig, og det bli’r nemt til diskussioner.

 9. Det er godt nok noget af en indsats du ligger i det der. Det kalder jeg engagement.

  Ikke mange der gider gøre så meget ud af det og så lægger du det til fri download !! Hvor flot og ganske brugbart.

  Gid der var flere som dig 🙂

 10. Jeg træner nogle drenge i basketball, og har indtil nu måtte lave min egen tegning. Jeg er dog ikke speciel kreativ, så har ikke været i stand til at lave den særlig pæn. Jeg vil fremover bruge din tegning – Tak for hjælpen

 11. Jeg husker, da vores egen træner ”tegnede og fortalte”. Det er helt sikkert nemmere at forstå, når det bliver illustreret! Godt gået – god tegning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.