24 tanker om “Kognitivt overskud”

 1. åh ja, den er også rigtig interessant!

  (og jo, Lars, har man fulgt med på den front (og du er jo en freak der mere end ‘bare’ følger med 😉 ) er der ikke så meget nyt under solen… Men det er en kort introduktion – som jeg tror kan være med til at forklare uforstående venner og bekendte (især de politisk inspirerede og aspirerende) hvorfor sådan nogen som dig og mig bruger så meget tid og energi. Og hvorfor og hvordan det ikke (kun) handler om teknologi. Men om hvordan vi som mennesker forholder os til hinanden)

 2. Jeg er og har i længe være en stort tilhænger og beundre af den kære hr. Clay Shirky. Ikke kun pga hans tanker om skabe, men også hans måde at tænke processer ind den interaktion der sker mellem teknologien og mennesket, når vi skal når vi skal “-ny-tænke”. Godt gensyn synes jeg. Tak for det :-).

 3. @ Lars K Jensen

  Synes da bestemt der er meget nyt under solen. Lige så meget som det handler om hans evner til at formidle og tænke anderledes, handler det i den grad også hvordan man tolker og forstår hvor han vil hen. Hans fokus på teknologi versus mennesket er jo ret unikt og særpræget, synes jeg.

  Mvh

 4. Han er et geni i mine øjne, og ja det er alle minutterne værd. Fed movie funktion egentlig, dejligt med subtitles-plugin funktionen.

  God inspiration!
  Tak til Claus for oversigten over flere foredrag.

 5. Må sige jeg er enig med @Lars K Jensen i at man har hørt det før. Hvis man blot kigger på historien med børnehaveafhentningerne, er den alene nævnt i flere akademiske consumer behavior bøger. Men han er en virkelig dygtig taler, og hans overordnede message er da noget der giver stof til eftertanke.

 6. @Morten,

  Tak for det gode indlæg. Må faktisk sige at det nok er et af de mest spændende TED indlæg jeg har set. Men det er jo også meget subjektivt. I øvrigt, tak for en god post.

  KH
  Birgitte Stål

 7. Ted.com er generelt en meget inspirerende side. Mange nyttige ressourcer. De, der står bag, lever helt bestemt efter principper bag “giv værdi og spred glæde” 🙂

  Tak for delingen af linket.

 8. Det har da i hvert fald inspireret mig at se sådan en video. Det sætter afgjort nogle tanker igang, som sætter tingene lidt i perspektiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.