15 tanker om “WordPress 3.0”

 1. Det er faktisk meget nemt at rette url’en og slippe for /wordpress/
  ved at rette blogadressen i Indstillinger – Generelt
  og derefter flytte index.php fra /wordpress til roden og rette url’en nederst i index.php

 2. ja… men jeg vil helst ikke gøre det før jeg har fundet ud af at lave en .htaccess redirect så alle forespørgsler på /wordpress/* bliver omdirigeret til /* … 😉

  Det er jo efterhånden en gammel blog – med mange links til både /wordpress og indlæg under /wordpress/…

 3. Nu har jeg aldrig været den store WP mand, men har alligevel fået kigget kort på WP 3.0. Håber du lige kan hjælpe mig med at få afklaret et par spørgsmål:
  Oplevede du nogle problemer med skiftet, eller gled det smertefrit?
  Hvad er dit første håndtryks af denne version?

 4. Det bliver godt nok lidt af et arbejde hvis du skal sidde og redirecte hvert enkelt indgående link via .htaccess. Har du undersøgt om ikke der findes et plugin der kan hjælpe dig?

  Desuden kan jeg rigtig godt lide din blog, meget nede på jorden og overskuelig – fortjener helt sikkert nogle flere besøg fra min side 😉

 5. Jeg har selv nogle blog hvor jeg kører med WordPress, men jeg har dog endnu ikke fået opdateret til 3.0. Er der et sted hvor man kan læse mere om hvad 3.0 indeholde iforhold til før.
  Grund til at jeg ikke har fået installeret 3.0 endnu er, at jeg læse et sted at man ikke skulle installere 3.0 inden model 3.01 kom, for så ville alle de små fejl være rettet – Har du oplevet noget problemer ?

 6. Jeg har opgraderede min WordPress Blog til 3.0. Efter at de danske sprogfiler er blevet færdig, er jeg blevet ellevild med WordPress. Jeg har oprettet nogle sider for andre, som alle har været glade for funktionaliteten.

  Brian Tranholm

 7. Hej

  Der findes et plugin, der hedder noget i stil med canonical URL, som kan redirecte alle adresser til andre 🙂

  Det er relativt nemt at sætte op.

  Mvh.

 8. Tillykke med opdateringen til den nyeste version af WordPress. Jeg kører selv med den på min blog og er meget tilfreds. I det hele taget, er WordPress et genialt værktøj til at lave hjemmesider med. Mht at lave url’er pæne, så gør jeg det selv på følgende måde:

  – Gå ind under indstilling – permanente links
  – vælg egen struktur og skriv: “/%postname%.htm”

  Det er nemmest at gøre det fra starten, inden man skriver det første indlæg. Har du mange artikler med interne links, kan der ligge noget arbejde i at sikre deres funktionalitet, efter du laver urlstrukturen om.

  Mvh

  Mark

 9. WordPress er et herligt program 😉
  Men tænkte på, hvilket plugin bruger du til de der facebook, twitter, g+, osv. knapper?
  Har problemer med at finde et ordenligt plugin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.