Onkel rejsende Jesper

Vel ankommet til Kampala sidder jeg lige nu på verandaen i MS Ugandas guesthouse. Det er den 3. december, og for mindre end 24 timer siden forlod jeg et koldt, regnvådt København. Første indtryk af Kampala – som blot er på baggrund af en køretur i gennem byen fra lufthavnen til MS-Uganda’s compund – er varmt, fugtigt og med et gevaldigt mylder af mennesker, boda-bodaer (knallerttaxier), biler, minibusser, cykler etc. etc.

Velkomsten har indtil videre været meget … man kunne kalde det ‘selvhjulpen’ ;). Jeg blev hentet i lufthavnen af Milton (end af de ansatte på MS-Ugandas landekontor), og har fået et vred papirer og en nøgle til mit værelse i gæstehuset. That’s it. Om en time er der frokost med de øvrige ansatte – og derefter er jeg på egen hånd igen indtil i morgen, hvor en – på papiret, i hvert fald – intensiv introduktion begynder.

Det er lidt mærkeligt at sidde her – selvom jeg er 6.500 km fra København er der så meget af mig, som stadig er i København… Jeg er vældigt spændt på at finde ud af ‘alting’, men er altså på en anden side endnu ikke helt færdig med at forlade København, hele mit liv og alle de mennesker som er så vigtige for mig.

Jeg opdaterer her, på uganda.laugesen.org og på twitter.com/laugesen.

(update: og de mest interessant af mine billeder kan ses på flickr.com/photos/jlaugesen/tags/uganda/)

5 tanker om “Onkel rejsende Jesper”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.