Endnu et boost til OpenOffice.org?

Tidligere på måneden skrev jeg om, at IBM nu er gået ind i udviklingen af OpenOffice.org.

Og i går poppede så en Java-opdatering op fra Sun, som promoverede OpenOffice.org – noget overraskende, eftersom Sun længe har markedsført en særlig udgave af OpenOffice under varemærket StarOffice (hvilket i øvrigt også er den pakke, som promoveres via Google Pack).

Kan det være, at de store spillere på Software-markedet langt om længe er ved at finde fælles fodslaw for at udfordre Microsofts de facto monopol? Man kan jo håbe 😉

3 tanker om “Endnu et boost til OpenOffice.org?”

  1. Når nu du siger det kan jeg godt huske det… Men denne ‘annonce’ som altså kom automatisk ved opdateringen af Java er første gang jeg har set noget reelt komme ud af det – og så _er_ det da mærkeligt, at Google markedsfører den SUN-brandede version, mens SUN nu markedsfører FOSS-versionen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.