Etiopien og Somalia…

Nogen gange (som i Afghanistan, Vestbredden/Israel, Irak, Libanon og Somalia) er det, der sker i Verden næsten for ondt, formålsløst og/eller håbløst til, at det er til at forholde sig til. Men så er det godt, at have folk som ZeFrank til at forklare det. I dagens videoblog formår han – på blot ca. tre minutter – at forklare og perspektivere den krig, USA (med Etiopen som proxy) i en uges tid har ført i Somalia:

En tanke om “Etiopien og Somalia…”

  1. USA har sammen med Etiophien gjort over 100.000 civile mennesker
    hjemløse. De står ved grænsen til Kenya, som ikke vil tage imod dem.
    Deres landsbyer er bombet eller de er flygtet p.g.a. uroligheder. Etiophiske soldater prygler og skyder civile. Jeg har meget ondt af somalierne. Nu trives banderne igen, som dagligt laver overgreb mod civile. Det hedder sig, at grunden til angrebet er at få ram på nogle få formodede terrorister. Mon USA hjælper med at genoprette lov og orden
    i Somalia , når angrebene er overstået. Jeg tvivler desværre på det.
    USA regner ikke civile menneskeliv i andre lande for noget. Det er som om, at Afrika bliver koloniseret igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.