Lisbeth Knudsen blogger – jeg brokker

Lisbeth Knudsen er begyndt at blogge. Fair nok. Noget skal hun jo tage sig til mens hun er mellem jobs. Og når nu hun jo skriver både godt og begavet, så man kan jo lige så nyde det så længe det varer.

Lisbeth Knudsen ALLCAPS[brok]Men… Og det er her brokkeriet kommer ind i billedet: HVORFOR POKKER SLÅR HUN ‘CAPS LOCK’ TIL HVER GANG HUN SKRIVER EN OVERSKRIFT? ‘CAPS LOCK’ ER IKKE EN GOD IDE! 1. DET ER SVÆRT AT LÆSE. 2. DET ANSES GENERELT (OG AF MIG) SOM UHØFLIGT RÅBERI. 3. DET ER GRIMT – især når man henter overskrifterne ind i en feedreader (som fx netvibes.com). Det er næsten nok til at få mig til at lade være med at læse med… Næsten. 😉 [/brok]

2 tanker om “Lisbeth Knudsen blogger – jeg brokker”

  1. I mine øjne er det nu ikke RÅBERI at bruge versaler i overskrifter. Du bruger jo også selv versaler på de små grafikknapper med tekster som “GIV BLOD”, “GETFIREFOX” mv., som findes i højrespalten på forsiden af denne weblog 😉 Det ser jeg ikke noget galt i.

    Men hun er tilsyneladende holdt op med det. Jeg gætter på, at det var en utilsigtet sideeffekt, at overskrifterne også fremstod med versaler i RSS-feeds og andre steder. Den slags sker, når man sammenblander præsentation og indhold. Hun skulle i stedet have tilføjet h3 { text-transform: uppercase } til sit stylesheet 🙂

  2. Jeg er helt enig i, at det normalt ikke er råberi at bruge versaler i overskrifter – men som det fremgår af billedet i indlægget får bliver udtrykket meget bastant når man – som jeg – læser hendes blog via en rss-læser. En text-transform er – naturligvis – den eneste rigtige måde at opnå effekten på (da jeg skrev indlægget kunne jeg bare ikke huske hvordan syntaksen for “text-transform: uppercase” var… 😉 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.