Hvem skal jeg vælge?

I disse dage skal vi – medlemmerne af SF i København – vælge folketingskandidater for de næste to år.

Der skal vælges 12. Der er 15 kandidater. Heraf to siddende folketingsmedlemmer (Kamal Qureshi og Anne Grete Holmsgaard), et medlem af Regionsrådet (Marie Fugl) og to medlemmer af Københavns Borgerrepræsentation (Ninna Thomsen og Lotte Thiim Bertelsen).

Af de ti tilbageværende kender jeg (til) de otte (Torben Lund, Ole Riisgaard, Uzma Ahmed Andresen, Trine Pertou Mach, Özlem Sara Cekic, Balder Mørk Andersen, Rachid El Mousti og Ida Auken).

De to eneste som jeg ikke umiddelbart kender, er Evin Cilgin og Anne-Mette Wehmüller.

Jeg skal stemme på mindst to og højest tre kandidater. Dvs. at mellem 12 og 13 af de opstillede skal vælges fra. De to for mig ukendte kandidater er de første der ryger ud af mit sving. Når nu jeg kender så mange af kandidaterne – og skal vælge så mange fra – vil jeg holde mig til dem, som jeg kender fra mere end et opstillingsgrundlag.

Resten er i spil. Afstemningen slutter den 29. november – og i de kommende dage jeg vil forsøge at sætte ord på mine overvejelser her på bloggen. Du er meget velkommen til at give dit besyv med i kommentarerne!

4 tanker om “Hvem skal jeg vælge?”

 1. Hej Jesper,
  Nu jeg ser, at du skriver, at du ej kender mig, vil henvise til min hjemmeside: wehmueller.dk.
  Jeg har lagt en stor portion af min fritid i SF’s politik.
  Først EU-politikken, som er mit fagområde. Jeg har siddet i SF’s EU – udvalg siden 2002. Sidenhen som medlem af Frederiksberg kommunalbestyrelse. Ellers er det for mig, som så mange andre af SF’s gode kandidatbud en prioritering, som følger: familie, arbejde og fokus på det arbejde, der følger med at være politisk ordfører for SF på Frederiskberg.Håber du får tid til at kigge forbi min side, så du ved hvad jeg står for inden valget skal træffes 😉
  SF-hilsen
  Anne-Mette Wehmüller, http://www.wehmueller.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.