Steen og Stoffer

Kan du huske Steen og Stoffer? Har du for mange år siden været på biblioteket og opdaget, at de havde et album du ikke havde læst før? Og brugt resten af en råkold lørdag eftermiddag på stuegulvet – lige der hvor vintersolens sarte stråler på magisk vis varmede gulv, stue og dig selv op – på at læse og genlæse historier om den lille knægt og hans tøjtiger? Finder du engang i mellem et album frem fra dine gemmer og lader magien føre dig tilbage til en simplere tid? Så klik ikke på play for at se denne video…

Sig ikke, jeg ikke advarede dig… Mars is Amazing..!
edit (2008-03-25): embedded video ændret fra youtube til metacafe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.