Piratkopiering er godt?

En meget interessant analyse af hvilken betydning peer-to-peer teknologien har – og vil få – for tv i fremtiden. Essensen af analysen – som er foretaget af Mark Pesce – er, at peer-to-peer distribution ikke er et onde – men selve fremtiden for tv (så længe vi ikke snakker fx nyheder eller direkte sportsbegivenheder).
Se mere på Mindjack – Piracy is Good? How Battlestar Galactica Killed Broadcast TV

2 tanker om “Piratkopiering er godt?”

  1. Der er efterhånden mange undersøgelser der viser at fildeling ikke skader salget af CD’er og DVD’er, men tværtimod medvirker til at udbrede kendskabet til især mindre kendte kunstnere. I Canada blev fildeling fx legaliseret for et års tid siden, men det er vigtigt at skelne mellem personlig fildeling og kommerciel fildeling (pirateri). Sidstnævnte har muligvis også en positiv effekt, men det er i mine øjne uacceptabelt at tjene penge på andres kunstneriske værker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.