SF, Bo Asmus Kjeldgaard og Ritt Bjerregaard

I løbet af den sidste tid har jeg spenderet utallige timer på gaden. Ikke som en som led i en kulturel/politisk manifestation, som den Kraftwerket gennemførte i weekenden – men med ‘ganske almindelig’ vælgerkontakt og propagandering for øje. Uhyggeligt mange af de mennesker jeg møder siger, at de denne gang vil stemme på Ritt. Ikke fordi de er socialdemokrater – og heller ikke fordi de er synderligt begejstrede for hende. Men fordi de gerne vil være med til at sikre, at Pinden, Frevert, Bondam og Lønborg ikke får magt som de har agt. Det rigtigt bemærkelsesværdige er dog, at det kun sjældent er særligt svært at overtale folk til at stemme med hjertet: En stemme på Ritt er sikrer jo ikke andet, end at socialdemokraterne får mulighed for – som de gjorde i forrige valgperiode fra 1997-2001 – at føre politik uden om venstrefløjen i København… Eller – som det er sket i den nuværende valgperiode fra 2001-2005 – at føre en ansvarlig økonomisk, socialt retfærdig og kulturelt udfordrende politik med venstrefløjen i BR. En stemme på Ritt er en stemme ud i det blå (i mere end en forstand 😉 ).

En stemme på SF er derimod en stemme på hvilken politik der skal føres i København. En stemme på SF er ikke blot med til at sikre, at Københavns næste overborgmester ikke hedder Søren Pind (se fx udmeldingen på boasmus.dk eller Jyllandsposten/KBH) – men er også en stemme på, at Pind, Frevert og resten af det borgerlige slæng ikke får mulighed for at rulle alle de forbedringer tilbage, som S og SF som hovedkræfter har gennemført i København.

[redigeret 27/6-2007; link til boasmus.dk ændret til arkiv på sfkbh.dk, diverse html-syntaksfejl rettet]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.