Dårlige meningsmålinger…

Hvad skal man bruge dem til? I den meningsmåling, som tv2 lorry og Berlingske Tidende lige har offentliggjort er der tegn på én god ting: Pind er længere fra at blive overborgmester end han nogensinde har været før.

Men det er så også cirka dét. Venstre (-3 mandater) går tilbage – men hele deres tab mere end opvejes af de radikales (+3) og Dansk Folkepartis (+1) fremgang. Samlet set går højrefløjen altså frem…

SF står til at tabe 2 mandater, mens enhedslisten står til at gå frem med et enkelt.

Nu ved jeg ikke, hvor stor usikkerheden i denne meningsmåling er (iøvrigt en uskik, som jeg synes medierne er blevet værre til – altså ikke at offentliggøre fx usikkerheden ved de undersøgelser der refereres) – men godt ser det ikke ud for venstrefløjen i København… Der er ikke andet at sige end: Der er 6 dage tilbage at kæmpe i – og intet er ikke afgjort før tirsdag d. 15. november kl. 20.00!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.