Året der gik på laugesen.org

Året er næsten gået, og det er tid til at kigge tilbage et øjeblik før man igen ser frem… Hvad var de bedste indlæg fra 2007? Hvad søgte folk efter når de fandt laugesen.org?

Forsiden er – ikke overraskende – er den mest besøgte side. Men den tæller ikke med. Jeg ville egentlig også gerne trække indlæg fra 2006 ud af statistikken. Men da jeg så ville fjerne de to mest læste og 7 ud af top-10… Så bliver jeg vist nødt til at tage dem med.

Top-10 indlæg – baglæns… (drumroll please):

10. Poesi for nørder
(2006)
9. Kampen om Ungdomshuset (december 2006)
Som man nok kunne forvente blev dette indlæg vist rigtig mange gange omkring 1. marts i år…)
8. borger.dk – kortfattet premieresucces… (2007)
Et lille indlæg om en meget uheldig kontakt til den nye altomfattende portal til det offentlige – borger.dk. Jeg har forøvrigt hverken brugt eller hørt om siden senere hen… Så meget for en succes?
7. Censuren af allofmp3.com (december 2006)
Et af flere indlæg om musikindustriens Sisyfos-kamp mod udviklingen.
6. Dybe links er atter lovlige (2006)
En gammel artikel der pludselig blev populær igen i starten af 2007. Nok fordi diskussionen ikke var slut – og faktisk stadig ikke er det. Er et link et link? Og er det lovligt, hvis jeg her laver et link direkte til en artikel på Udvalget til Beskyttelse af Videnskabeligt Arbejdes hjemmeside? Som det fremgår der er der stadig folk, der prøver at skelne hyperlinks fra hyperlinks. Fjolser.
5. Joost do it (489 sidevisninger, 2007)
Det klart mest kommenterede indlæg her på bloggen nogensinde: 91 kommentarer. Ene og alene fordi jeg havde skrabet mig en beta-tester invitation til Joost ind til mig selv – og derfor fik mulighed for at invitere andre ind i varmen – og gjorde det.
4. Teposefoldning? (647 sidevisninger, 2006)
Det er åbenbart et evigt-aktuelt emne. Don’t ask why.
3. En rigtig dansker (680 sidevisninger, 2007)
I marts blev den – fortsat kritiserede – indfødsretsprøve lanceret med en online udgave, så man kunne finde ud af, om man faktisk selv ville blive kunne dansker. Det var et meget populært indlæg henover forårssæsonen
2. wtf? Hvad laver Arto.dk i min referrer-liste? (980 sidevisninger, 2006)
Jeg er bange for, at dette indlæg har potentiale til at blive en all-time classic her på bloggen. Hver gang jeg har glemt alt om det dukker der en en kommentar op og minder mig om dens eksistens.

og… så… det mest populære indlæg…

1. Danske kort og Google Earth (2.638 sidevisninger, 2006)
Et indlæg som er en succes udelukkende fordi jeg tænkte mig SEO-agtigt om, da jeg skrev titlen. Til dato er jeg stadig nr. 2 på Googles søgeliste når der søges efter fx. “dansk google earth“.

I alt har Google talt 23.975 sidevisnigner på laugesen.org i løbet af 2007 (det er en ca. 65 om dagen). Jeg udgav 138 indlæg, og der blev skrevet 335 kommentarer/trackbacks. I 2006 havde Akismet slettet godt 2.000 spam-kommentarer. I år er det samlede antal nået op på 34.866 stykker slettet spam (!).

De sidste statistikker inden jeg går i gang med at forberede mig til Nytårsaften: 60% af de besøgende kom fra en søgning på fx. Google. 30% kom via links på andre sider (og tak for dem 🙂 ). 10% kom direkte ind på siden.

Og de 60% der kom fra søgemaskiner… hvad søgte de efter?
1. google earth
2. teposefoldning
3. jesper laugesen
4. arto.dk
5. poesi
6. dybe links
7. allofmp3
8. azureus
9. steen og stoffer
10. handjob (don’t ask!)
(og 2695 andre søgetermer (!)).

That’s it. Det var laugesen.org i året 2007.

Godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.