Business Time

Når der ikke er så meget andet at grine af er det godt at være blevet introduceret for New Zealands næsten-prisvindende, fjerde-mest populære guitar-baserede digi-bongo acapella-rap-funk-comedy folk-duo: Flight of the Conchords. For så bliver det mere end almindeligt svært ikke at trække på smilebåndet i et minut eller fire:

Business Time:

flere vid’s efter hoppet…
Hiphopopotamus vs. Rhymenoceros:

Jenny:

Beautiful Girl:

… jeg foretrækker klart deres live optrædender fremfor versionerne fra deres HBO-show fra efteråret. Men kan du lide dem, så tjek de ‘relaterede videoer’ på YouTube. Der er en hel del optagelser med dem – eller tag et smut forbi deres fan-site whatthefolk.com

En tanke om “Business Time”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.