9 tanker om “SF – nu uden gehør”

 1. hm hm, hvem er de syngende? Synes ikke jeg kender nogen som helst af dem. Og Sangen om Larsen er jo ikke lige frem den letteste at synge!

 2. Det er godt nok heldigt for dig, Jesper Laugesen, at du ikke stiller op som SF-kandidat i Nordjylland. Så havde du nemlig været med i koret. Om din stemmes renhed ville have være nok til at overdøve de glade amatørers begejstrede syngen skævt, er tvivlsomt. Der er nok større risiko for, at du var blevet smittet af nordjydernes selvironiske humor.

  Og så til skrækvisionen: 2, måske 3, af korsangerne sidder i folketinget om en uge. Ikke som elendige sangere men som kompetente politikere.

  Fortsat god, varieret, fantasifuld valgkamp.

  Peter W.

 3. Kære Peter, tak for kommentaren.

  Jeg er overhovedet ikke bange for at få dem som folketingsmedlemmer for SF. Det er heller ikke det, jeg har skrevet. De af kandidaterne jeg kender er – eller vil blive – glimrende, professionelle og hårdtarbejdende folketingspolitikere for SF, og det samme gælder sikkert dem, jeg (endnu) ikke kender.

  Derfor gør det også dobbelt ondt at se dem præsentere sig selv som “glade amatører”. Den video er så langt fra at præsentere SF (og vores kandidater) som et seriøst politisk alternativ som jeg længe har set.

  Netop i år, hvor SF har så kraftig fremgang, hvor det er svært for en SF’er at få armene ned og hvor meningsmålinger og medlemstal bare stiger og stiger er det nok begrænset hvor stor skade videoen gør.

  Men altså… Personligt er jeg ret lettet over, at den ikke står særlig meget ud, men kan gemme sig lidt i moradset af håbløse kampsange og vederstyggelige valgvideoer som den indeværende valgkamp er så svært belastet af (se en stor del af såvel skidt som kanel på dansk-politik.tv).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.