Det var den valgkamp…

…I kan godt stoppe med at sende mig e-mails, facebook-invitationer og sms’er. I behøver heller ikke give mig flere aviser, flyers, bolcher, balloner og rundstykker. Jeg har stemt.

Nu ved jeg godt, at jeg tilhører en lillebitte minoritet: Dem, der brevstemmer. Jeg har gjort det, fordi jeg skal være valgstyrer ved valget – og måske ikke får mulighed for at stemme på selve valgdagen. Andre er ude at rejse, bor i udlandet – eller er forhindret af andre årsager. Men de fleste stemmer på selve dagen – og det er altså altid lidt højtideligt. Især åbningen og lukningen af valgstedet (og stemmeoptællingen, for den sags skyld) er speciel. De der ni-ti timer i mellemtiden er normalt bare lidt kedelige… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.