Corporate Social Responsibility

Corporate Social Responsibility (CSR) er normalt et gummiord, som betyder, at firmaer investerer en mikroskopisk del af deres overskud på ting, som får firmaet til at fremstå sympatisk i offentligheden. Det britiske flyselskab XL viser, at ordet også kan fyldes med ægte indhold, og nægter fremover at flyve med tvangsdeporterede asylansøgere:

Our chief executive [Phillip Wyatt] had made it quite clear to all concerned that we will not be operating any further flights of this nature … We are not neutral on the issue and have sympathy for all dispossessed persons in the world, hence our stance.

– stort hattetip og resten af historien (med flere links) på shevy.dk.

En tanke om “Corporate Social Responsibility”

  1. det er da lige til at blive i godt humør af! Hvis altså ikke vilkåret var tvangsdeportering af flygtninge…hmm…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.