Jeg fløj

Don't touch Så var jeg dæleme ude og flyve. Det var for fedt. En lillebitte grob115 med plads til to: Piloten Thue og så mig selv ved siden af. Vejret var noget ustadigt – mange byger, lavt skydække og en vind som man absolut kunne mærke i det lille fly engang i mellem… Men gosh, hvor var det fedt!

Sjælland er bare ikke særlig stor når man ser det hele oppefra – selv i den relativt lave højde af max 1500 vi måtte holde. Og sigtbarheden var i top – lige bortset fra når vi fløj gennem regn eller skyer, selvfølgelig…

Lige pludselig forstod jeg, hvorfor Thue har brugt alle de mange penge for at få lov til at gøre det!

Pics efter hoppet.
På jordeni luftenregnThueHerfølgeKøge Lille SkoleVallø SlotStevns KlintKoncentrationBeatevejSøerne, havnen, ØsterbroRyesgade 98Axel Heides GadeOverflyvning af Kastrup LufthavnVending over ØresundTilbage over Kastrup igen

For de meget interesserede kan resten af billederne fra turen – skarpe såvel som noget slørede – ses på Flickr. Det er revl og krat – kun de allerværste er sorteret fra 🙂

(og nej – ingen luftsyge…. men sus i maven og propper i ørerne 🙂 )

2 tanker om “Jeg fløj”

  1. Wauw, sikke nogle flotte billeder! Kan det være Herfølge med Vallø slot nedenunder og ved siden af det Stevns Klint? I hvert fald er det let at kende Axel Heides Gade! Det ser også virkelig fedt ud!
    Hilsen Eva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.