ku.dk hacket

ku.dk hacketHer til eftermiddag (?) blev Københavns Universitets hjemmeside – ku.dk
hacket. Politiken nåede at opdage det – og jeg nåede at få et screenshot af P4R4D0X’ defacing af KU’s nyhedssider. Siderne er her til aften nødtørftigt rydtet op – de seneste historier har fået deres originale overskrifter tilbage, mens alle nyheder i arkivet bærer overskriften “test”.

Det hackede område er – heldigvis – ikke en del af mit ansvarsområde (hvilket er alle webstederne på Det Humanistiske Fakultet), men det er alligevel en god lille reminder om at sørge for at have styr på sikkerheden, opdateret software og en backup, der ikke er alt for gammel 😉

En tanke om “ku.dk hacket”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.