Behold bilen – skift til OpenOffice.org

Keep the Car. Get OpenOffice.orgMicrosoft tilbyder nu prøvekørsel af Office 2007, så man kan se, hvordan det kommer til at se ud når det (engang) bliver færdigt og til salg.

Openoffice.org tilbyder gratis prøvekørsel af et færdigt produkt, og du kan beholde programmet til evig arv og eje – det er nemlig gratis. Og når man så ovenikøbet kan hente en dansk version er det da et tilbud der er svært at sige nej til?

2 tanker om “Behold bilen – skift til OpenOffice.org”

  1. well… faktisk lige omvendt; man får et (gratis) produkt, som kan både kan åbne, læse, vise og gemme M$-office dokumenter (Word, Excel etc.) – og dokumenter fra en bunke andre office-programmer. Samtidig med, at OpenOffice.org bruger et åbent, internationalt anerkendt dokumentformat – så dokumenter skrevet i OO.o kan læses og redigeres af alle andre programmer der bruger samme standard 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.