Dybe links er atter lovlige

MODKRAFT.dk skriver, at Sø- og handelsretten har omgjort dommen fra Københavns Byret fra 2002 (? – se mere om denne på fx dansk-it.dk. Læs mere om dybe links på Wikipedia. En lille sejr for Internettet og den almindelige sunde fornuft – men en sejr ikke desto mindre.

[update]Jyllandsposten bringer en let klynkende artikel om denne tilbageerobring af ytringsfriheden (! 😉 ).

9 tanker om “Dybe links er atter lovlige”

  1. Det ser ud til at JP har et filter imod dyb-linkning. I hvertilfald kom jeg kun til forsiden ved at følge dit link, og fandt ikke artiklen.

    Er dagbladene dumme eller hvad? Det er jo den sikre vej til at undgå nye kunder til deres online nyheder.

  2. @Anne Kaffekande:
    Well.. problemet med linket til JP’s artikel er vist nærmere, at JP har lukket deres egen erhvervssektion og nu konsekvent sender alle besøgende direkte til EPN… Og selvom det da er et problem vil jeg – med erfaring fra omlægning af et meget stort antal websider på Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet – sige, at det – en gang i mellem – kan være nødvendigt at opgive at bibeholde en forældet mappe- og dokumentstruktur…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.