Louise Frevert eller Martin Henriksen?

“Om islam: »Det er velkendt, at islam ligger på lur i erkendelse af, at ingen islamisk gruppe eller stat, besidder den nødvendige militære magt, der skal til for at besejre os. Målet kender vi, metoden er stille og roligt ved at overtage og infiltrere vores demokratiske institutioner.«

Om at konvertere til islam: »Disse unge danskere, som svigter deres arv og dermed os alle sammen, er skyld i en moralsk forbrydelse så stor, at den er ubeskrivelig.«

Om efterretningstjenesten: »Senest har PETs chef været ude og kritisere debatten vedrørende indvandrere og efterkommere i Danmark. Det er efter min mening fuldstændig uacceptabeltt at chefen for PET fører sig frem i pressen på den måde. Han skal kende sin plads og blive på sin pind.«

Der er desværre ikke nogen grund til at undre sig – men som det fremgår af Keld Bach’s Press Cuttings, så er det ikke Louise Freverts udtalelser – og det er tydeligvis ikke på grund af hendes politiske holdninger at hun blev frataget et af sine ordførerskaber i Folketinget…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.