Joost – fremtidens TV?

Joost™Jeg har – via Morten Frederiksen… jeg tror, det er ham… men det kunne også være denne Morten Frederiksen… Det er ikke sådan, når man kender flere med samme navn ;)…

Tilbage til emnet: Jeg fik mulighed for at afprøve Joost dengang det hed “The Venice Project” og var meget nyt og hemmeligt og spændende… Det er stadig nyt – og TV on-demand er stadig et spændende koncept. Men på min maskine (som trods alt kun er 1½ år gammel, med et nyere og ganske kraftigt grafikkort og en seriøs bredbåndsforbindelse (via Fullrate) er ydelsen i underkanten af acceptabelt. Det hakker lidt for ofte og lidt for meget – og når indholdet så ovenikøbet endnu ikke er af “det jeg se”-karakter, så er det ikke et program, som jeg har åbent dagligt. Men det bliver bedre hele tiden – både teknikken og indholdet. Om det er fremtidens TV? Jeg er ikke overbevist endnu.

Den eneste måde at få lov at kigge med er ved at få en invitation fra en af dem, som allerede selv er blevet inviteret… Og i øjeblikket har jeg fem invitationer til overs. Læg en kommentar, hvis du vil have en af dem!

8 tanker om “Joost – fremtidens TV?”

 1. Helt enig.

  Men til gengæld er DR ved at hoppe med på vognen, og det er da noget, der forhåbentlig kan flytte lidt og få gang i noget mere og bedre indhold på Joost 🙂

  // Lars

 2. Mig mig mig.

  (eneste problem: Hvis DR sender på dette, vil jeg muligvis føle mig moralsk forpligtet til at betale medielicens)

 3. Nis fik den sidste – og Nis var ovenikøbet den eneste, som havde forstået beskeden: Skriv en kommentar her på siden – ikke i en email til mig 😉

  (skal nok råbe op når/hvis jeg får flere invites til rådighed)

 4. Gider du at sende en invite til mig når du får en??? Altså hvis du har lyst.

  på forhånd tak

 5. hej Jesper

  jeg kunne godt tænke mig en invitation til joost, hvis du har flere

  på forhånd tak

  carsten

Der er lukket for kommentarer.