Undskyld…

Toilet i KøbenhavnJeg abonnerer på pressemeddelelser fra Københavns Kommune. Mest af princip – det er sjældent synderligt interessant. Men i dag kunne jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet mens jeg læste dagens pressemeddelelse (pressemeddelelsen er flyttet til arkiv) fra Miljø- og Teknikforvaltningen:

Teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam ser frem til, at kommunen kan tilbyde forbedrede toiletforhold: “Gode offentlige toiletter er med til at holde København ren og indbydende. Den såkaldte toilethandlingsplan er derfor et vigtigt led i min målsætning om at gøre København til Europas reneste hovedstad. Jeg ved, at både borgere og turister har efterspurgt bedre offentlige toiletter, og jeg håber, at flere og bedre toiletter vil komme rigtig mange borgere og gæster til gavn.”

Det er sikkert urimeligt, sexistisk/un-queer og nok også dårlig smag… Men er det kun mig, der kan se det sjove i at sammenholde dagens pressemeddelelse med en næsten 10 år gammel historie om en anden prominent bøsses besøg på et offentligt toilet?

2 tanker om “Undskyld…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.