…And I'm back :)

AKA første – og forhåbentlig sidste – afsnit i min historie om at skifte til Fullrate:

Alt gik som det skulle. Cybercity lukkede for min forbindelse lørdag. Tele2 for min fastnet mandag morgen. Da jeg kom hjem sent mandag aften og koblede udstyret til, virkede alt som det skulle. Hastigheden var den, jeg betaler for (10 mb ned, 1024 kb op – wooot!). IP-telefonien fungerer uproblematisk med min gamle telefon. Indtil nu er den korte opsummering: Alt gik godt, alt er godt!

(at jeg så har for travlt til at få skrevet blog-indlæg om ting, der er tilnærmelsesvist interessant for andre end mig selv… Det er noget, jeg forhåbentlig får rådet bod på – snart!)

3 tanker om “…And I'm back :)”

  1. Ikke dårligt, tillykke.

    Her fungerer det egentlig også fint, omend med et mindre nedbrud på centralen den anden aften/nat. Til gengæld sendte de 4 sms’er med statusopdateringer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.