Hvorfor jeg ikke har en K-profil…

Kommunikationsforum er et interessant sted på nettet. Det er et sted, hvor kommunikationsbranchen fejrer sig selv og sin betydning – og et sted, hvor tænkende kommunikatørerer med skarpe penne dissekerer tidens trends – fra Branding-bølgen over Lean-bevægelsen til netværks-websites (og kommunikationsforum selv: K-profiler: Et nedre lavpunkt er nået).

K-profiler er Kommunikationsforums eget forsøg på at hoppe på netværksbølgen. Og et overmåde tydeligt tegn på et andet karakteristika for sitet: Det er et godt sted at holde øje med, hvad der er ved at blive mainstream. Det er ikke cutting edge. Det er ikke det nyeste og mest spændende. Men det er ved at blive kommercielt interessant i Danmark – og hvis små tyve tusind kommunikatører snakker om det med sig selv kan du godt regne med, at god del af samtalen vil ‘flyde over’ og blive til artikler, kommunikationsstrategier, blogindlæg og lignende i mainstream-medier og kommercielle foretagender.

Og da jeg første gang læste om initiativet var jeg da også lige ved at tilmelde mig. Men jeg kom kun til tilmeldingsblanketten, og så blev jeg så træt. Og så læste jeg lidt blogs i stedet for. Jeg vidste det ikke selv, men det var det tidspunkt, at jeg blev ramt af Social networking fatigue:

social networking fatigue
n. Mental exhaustion and stress caused by creating and maintaining an excessive number of accounts on social networking sites. Also: social network fatigue.

En tanke om “Hvorfor jeg ikke har en K-profil…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.