Hr. Guddom

Tid til lidt respektløs humor. Hr. Guddom (aka Mr. Deity) – svarer på fire hårde spørgsmål:

Se dem på YouTube (følg lænkerne) eller se dem her:

(fundet via The Secular Outpost)

Jesus Camp– Og hvis du er i tvivl om nødvendigheden af at grine lidt af religion, så find, skaf og se dokumentarfilmen “Jesus Camp” (imdb, wikipedia). Det er en skræmmende dokumentation af det amerikanske religiøse højres hjernevask af børn og unge… Det er… Damn… skræmmende

Becky Fischer (lederen af “Jesus Camp”): I can go into a playground of kids that don’t know anything about Christianity, lead them to the Lord in a matter of, just no time at all, and just moments later they can be seeing visions and hearing the voice of God, because they’re so open. They are so usable in Christianity.

Traileren kan ses på YouTube.

2 tanker om “Hr. Guddom”

  1. hej jewer
    ole askov olsen (sognepræst i vores sogn) er vist blevet fornærmet. Han og Jens Johansen skiftes til at skrive (hhv) mere eller mindre kirkelige indlæg i Vesterbrobladet. Bare søg på hans navn og læs ugens indlæg om de dumme ateister. 🙂
    Han skulle ha en jordbærkage, de smager sødt og godt.
    tebsil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.