Fildeling med BBC og Azureus!?

Azureus‘ forsøg på at fylde kommercielt – og legalt – indhold i sin nye video-delingstjeneste Zudeo ser ud til at have gjort et scoop af de større: BBC vil fremover levere indhold som fx. Red Dwarf, Strange, Invasion Earth, Little Britain, Doctor Who, Fawlty Towers, Coupling, Keeping Up Appearances, League of Gentlemen og Ideal i high-definition (men dog med en eller anden form for DRM-forkrøbling). Men så længe de ikke ødelægger oplevelsen ved at tvinge reklamepauser og lign. i afspilningen kan de med indholdet frit tilgængeligt i høj opløsning kan de godt regne med, at mængden af ulovlige kopier i omløb vil falde… Hvorfor skulle man hente en inferiør kopi hvis man kan få autoriseret indhold on-demand? I følge Torrentfreak vil tjenesten i første omgang kun være tilgængelig for det amerikanske marked. (via New Media og Techcrunch)

En tanke om “Fildeling med BBC og Azureus!?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.