MS Internet Explorer 7 på 'gaden'

Efter alt for mange år med Internet Explorer 6.0, hvor Microsoft lige så stille har afgivet større og større markedsandele til andre browsere (især Firefox) er den syvende version af Internet Explorer – IE7 – endelig på gaden. For alle dem, som ikke allerede er gået over til en moderne browser (igen: Firefox), vil det betyde en sikrere og formentlig bedre oplevelse på Internettet. For webudviklere og -designere betyder det, at alle sites skal tjekkes på den nye platform og på sigt, at alle de hacks det hidtil har været nødvendigt at lave for at få skidtet til at fungere i IE, bliver færre…

På IEblog klapper de sig selv på ryggen og hér fremgår det hvilke sprog IE7 allerede er oversat til).

(Og for alle os, som for længst er gået over til den gode browser, Firefox, så er der ikke andet at gøre end at vente utålmodigt på, at Firefox 2.0 kommer (den er på trapperne – og er allerede i RC3)

2 tanker om “MS Internet Explorer 7 på 'gaden'”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.