Hjælp Libanon – nu!

Dansk Flygtningehjælp:
“Flygtningene mangler alt: Mad, tæpper, mælk og bleer til børnene, køkkengrej, tag over hovedet… Uden for kontoret bor der 1.500 flygtninge alene i én park. Vi kan ikke hjælpe dem alle, så vi starter med de mest sårbare,” fortæller Ibrahim Abou Khalil, Dansk Flygtningehjælps projektkoordinator i Beirut.

Dansk Røde Kors: Lig i gaderne
I landsbyen Blida har 700 mennesker – 300 af dem er børn – søgt tilflugt i en moské. I andre landsbyer er gaderne tomme, fordi folk er bange for at gå ud. Derfor ligger der også lig i gaderne, fordi ingen tør gå ud for at flytte dem.

Læger uden grænser:
Mange hundrede tusind mennesker er på flugt fra kampe og bombardementer i flere dele af Libanon. Mange har ikke tilstrækkeligt med mad og drikkevand. Lokale nødhjælpshold har indtil videre været i stand til at forhindre en medicinsk katastrofe, men den lokale kapacitet bliver mindre dag for dag.

Støt via Dansk Flygtningehjælp, Dansk Røde Kors eller Læger Uden Grænser eller en anden nødhjælpsorganisation… Bare du gør det – og helst nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.