Man har et parti til man har et nyt…

…og I Wallait Khans tilfælde kan man fortsætte sådan indtil man ikke længere har et…

Wallait forlod i 2000 SF og lavede et spektakulært partiskifte til Venstre. Nu har han tilsyneladende også fået nok af Venstre, og har meddelt, at han udtræder af Venstre for at blive løsgænger. Hvis det også betyder, at han melder fra på den konstitueringsaftale Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti har indgået betyder det (vist ellers jeg husker min valgmatematik korrekt), at VCO-valggruppen mister den ene af sine to borgmesterposter. Som det fremgår af Jyllandsposten er Wallait her til aften til møde med SF’s Bo Asmus Kjeldgaard. I sammenhæng med de genoptagne konstitueringsforhandlinger kan det betyde, at en A+B+F+Ø+Wallait Khan valggruppe (med i alt 42 medlemmer) kan tage alle borgmesterposter undtagen én. Med andre ord; at Mogens Lønborg ikke bliver borgmester alligevel – det mest sandsynlige er, at posten vil gå til Enhedslisten.

Alt i alt meget mere positive toner og muligheder end i går!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.