Kampen om København…

Kampen om København foregik i dag på Blågårds Plads – og havde form af en fodboldkamp mellem i alt 11 unge kandidater fra hhv. venstre og konservative (de blå-sorte 😉 ) og Socialdemokratiet og SF (de rød-grønne) – se foromtalen her på siden.

Lad mig sige det som det er – og med det samme: Det er godt, at de rød-grønnes politik er bedre end vores evner i femmands-fodbold… Jeg stoppede med at tælle da det stod 8-2 – men det blev vist ikke meget bedre siden hen 😉

Til gengæld var det en god og fornøjelig oplevelse – både for deltagerne og for de (ikke særlig mange) tilskuere (og den enlige journalist) der trodsede efterårsvejret. Vi gentager succesen i næste uge – formentlig torsdag – på Palæstinas Plads (i den brede offentlighed måske bedre kendt som Israels Plads) – stay tuned for yderligere oplysninger om tid og sted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.