Fugleinfluenza eller ej…

I dag har jeg været udsat for et spørgeskema, hvor et af spørgsmålene var: “Tror du, fugleinfluenzaen kommer til Danmark?”. Meget sikkert, noget sikkert, nok ikke, sikkert ikke, ved ikke.

Hvordan i alverden skulle jeg vide det – det eneste jeg ved er, at der tilsyneladende er flere og flere, som i kølvandet på medierne dommedagsprofetier lader sig forlede til at tro, at “enden er nær”… Og som derfor – som fx en artikel fra Jyllandsposten beskriver det – blandt andet begynder at opbygge deres egne private lagre af tvivlsom medicin mod sygdommen…

Måske bliver fugleinfluenzaen en pandemi – måske bliver den det ikke. Det er et vilkår vi må leve med. Jeg er humanist (og layouter 😉 ) – der er ingenting jeg kan gøre for hverken at forhindre at det sker. Det eneste jeg kan er at opfordre til slå koldt vand i blodet. Lad være med at frygte alt det onde der måske eventuelt en gang i fremtiden sker. Vær lidt pladderhumanistiske; lev i nuet og vær gode ved hinanden. Giv blod. Vask dine hænder når du har været på toilettet. Det skal nok gå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.