Så stiger billetpriserne igen

foto: AlexdecarvalhoMan tror næsten det er løgn… Regeringens skattestop freder bilisterne og forhindrer fornuftig og adfærdsændrende foranstaltninger såsom bompenge, roadpricing og ændrede afgifter som støtter miljøvenlige biler og straffer de værste miljøsvin…

Men alle os andre, os som dagligt bruger busser, tog og metroen, vi skal igen betale endnu mere for billetterne: Pris på busbilletter stiger igen. 18 kroner for en bustur i indre by? Det er det rene galimatias – og den helt forkerte vej at gå.

Vi skal have færre biler i byen – og mens bompenge, roadpricing og parkeringsafgifter kan have en vis effekt… så nytter det altså ikke noget, hvis vi ikke sørger for at alternativerne til bilen er attraktive – hvad angår hyppighed, komfort – men så sandelig også prisen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.