Profil

Jeg hedder Jesper Laugesen, er 31 år gammel og bor i en lejlighed (leje) i Ryesgade på Østerbro. Jeg er specialestuderende ved Pædagogik på Københavns Universitet – og regner med at være færdig engang i løbet af foråret 2006. Jeg arbejder som informationsmedarbejder ved Informationsafdelingen på det Humanistiske FakultetKøbenhavns Universitet hvor jeg dels et dtp’er/layout’er, dels sammen med en kollega koordinerer flytningen af alle fakultetets websteder til et nyt CMS. Derudover har jeg mit eget firma — jlcm — som primært sælger grafiske og administrative ydelser til små og nystartede virksomheder samt kurser i bogføring gennem EVU (man skulle jo nødigt komme til at kede sig 😉 ). Hvis du lyster kan du se mit CV her.

Jeg har været medlem af SF siden 1988-89, og har været aktiv i SF-Østerbro og SF-København siden 1999. Jeg har været kandidat til Københavns Borgerrepræsentation én gang før — i 2001, og var folketingskandidat i Østre Storkreds 2000-04.

Min fritid er sparsom – fx ser jeg mine søstre og min niece alt for sjældent. Bøger (især science fiction), film (af enhver art) og spil er favoritter når jeg skal slappe af.

“Specialestuderende” er kodesprog for: “Jeg er næsten færdig, burde have været færdig for et eller flere år siden, men der er masser af gode grunde til, at jeg nu – et år eller to efter den normerede tids udløb – stadig mangler at skrive den afsluttende opgave”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.