Wordcamp Denmark


En del af det danske WordPress-Community mødtes her i weekenden i et kulturhus på Vesterbro i København. Billedblogging, plugins, netværk og almindelig glæde over at dele brugen af et fantastisk værktøj. Startede med et oplæg af Lisa Risager, som desværre begrænsede sig til billedblogging – og lagde video-bloggingen til side (hvilket ellers er det, jeg arbejder lidt med i øjeblikket).

Resten af dagen vælger jeg nok at høre på Oliver Nielsen snakke om “Søgemaskineoptimering og WordPress” – og bagefter burde jeg nok lytte til Morten Frederiksen snakke om “Theme framework – childthemes, hooks og functions”, men jeg er ikke sikker på, at jeg vil kunne forstå det… så det kan godt være jeg ender med at hoppe på Brian Brandts oplæg om “Plugins til WordPress”.

Jeg sov sygdom ud af kroppen i går, og missede derfor gårsdagens program for WordCamp Danmark.

4 tanker om “Wordcamp Denmark”

  1. Det skulle jeg lige havde vist noget før – Det virker til at have været et spændende kom sammen – Det ville jeg gerne have været med. Øv Øv

  2. Jeg gik desværre også glip af Wordcamp, men lød til at have været en succes!

    Og såvidt jeg bed ligger brian brandts oplæg om wordpress plugin på slideshare for dem som kunne være interesseret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.