3 tanker om “Anbefaling”

 1. Jeg læste din blog og blev naturligvis fanget af ordet idepolitik(.dk). Vigtigt emne i en tid, hvor politikere af begge fløje meget sjældent lader sig styre af ideer og principper.

  Oplægsholderen om (neo)liberalisme lader – hvis reportagen yder ham retfærdighed – ikke til at være strømningen venlig stemt. Det diskvalificerer ham bestemt ikke. Gennemgangen er dog i bedste fald meget snæver og delvis misforstået og i værste fald overfladisk og delvist fejlagtig.

  Hvis SF’erne har brug for lidt lektielæsning, kan nedenstående onlinebog anbefales. Skulle I have brug for oplægsholdere om liberale ideer eller litteratur med et lidt mere dybdegående perspektiv hjælper jeg gerne 🙂

  http://mises.org/books/liberalism.pdf

  Håber du hygger dig på LIFE

  dbh Jacob

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.