4 tanker om “Sociale medier – nu på dansk”

 1. Det var klart en pleasure at se din præsentation 😉 – bl.a. gennemgangen af FB-grupper ( her og her og her og her ) . Men hvilke spørgsmål fik du ? Det bedste fx.

  1. @Kim: Tak 🙂

   Det ser ud som om links til de enkelte dias forsvandt (det er dias 17-20).

   Der er et par ting, der især er tydeligt efter sådan et oplæg – og de hænger stærkt sammen. For det første kan de kvikke godt se, at jo større fokus på sociale medier, jo mere vil en ‘traditionel’ kommunikationsmedarbejders arbejde blive ændret. Det giver en naturlig skepsis. For det andet er det svært at forklare værdien af at slippe kontrollen – hvilket hænger nøje sammen med at der i det slip er et større paradigmeskift gemt: Nemlig at gå fra at ‘nogen’ taler til et publikum på vegne af instititutionen (organisationen/virksomheden) til at mennesker i og udenfor institutionen taler med hinanden.

   🙂 Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.