Non-Euclidiansk aprilsnar!

Ross IceShelfDe kommer hvert år (og nogen gange kan man være lidt i tvivl om, hvilke der er rigtige, og hvilke der er forkerte
Min “årets favorit” er dog uden tvivl NewsVines rapport om den smeltende is på Antarktis, som har afsløret en by under Ross Iceshelf:

Aerial photographs taken by Dyer show a sprawling stone city of permutahedra, cones, and non-euclidean forms. Professor Pabodie says these are, “unprecedented […] atypical of ancient architecture in any other part of the world”. (Peter Merel, NewVine)

Nogen af jer (de samme få, som kunne se det sjove i citroner og nummerplader) vil forstå det. Resten – desværre nok de fleste – må tage sige til hovedet over endnu et indlæg som ikke forholder sig til bloggens tag-line. Jeg beklager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.