Kirkegården

Fantastisk lille spil fra tale-of-tales: “The Graveyard
Graveyard
Der sker ingenting i spillet – næsten altså. Du styrer en gammel, svagelig dame – hun går ned af stien, sætter sig på en bænk, tænker på menneskene i hendes liv, og går igen. Det er cirka det. Men sært dragende alligevel. Den minimale interaktion gør oplevelsen svært meget anderledes end hvis den ‘blot’ var lavet som en computeranimeret kortfilm. Alt i alt tager det max. 10 minutter at spille.

We have just released The Graveyard, a very short game that we’ve been working on in secret. Its about an old lady who visits a graveyard. She walks on a path, she sits on a bench, she listens. That’s it. Except that in the full version (only $5!), she can die.

Prøv det (mac eller pc)!

via Wired

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.