Glædelig lørdag :)

Emme’s blog - uden cssKatrine emme Thielke henleder i sin blog hypertextet ariadnetråd (som i parentes bemærket ser ud som om den har glemt at tage css på) i et ‘det er fredag og jeg keder mig‘-indlæg opmærksomheden på et lokalt website:

Banko ØsterbroBankoforeningerne ved Østerbro: Det er sgu smukt på en 1996-‘se jeg har fundet en animeret gif der kan bruges som knapper’-agtig måde (og så kan man spille både banko, checkspil, ballonspil, ekstraspil og stormini – hvis man altså er medlem og dukker op).

Skovbo RevisionNåmen, jeg sidder her og prokrastinerer (burde koncentrere mig om at redigere afsnit 5.3 i mit speciale i stedet for) og dele et site med jer alle: Skovbo Revision. Et sandt festfyrværkeri af glade farver, havenisser og uimodståelige slogans: “Tal tal – med de talstærke!”. Det er da lårklaskende god revisorhumor 😉

Glædelig lørdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.