Hvorfor åbner de den ikke bare?

spy vs spyDer er sprængfarlige bomber overalt… Nu også på Østerport:

Københavns Politi har netop indstillet al trafik gennem Østerport Station på grund af en mistænkelig taske i et tog.

Dén på Høje Taastrup lyder som om det er rimeligt nok – “Politiet har set sig nødsaget til at indsætte Rullemarie mod en bombelignende genstand” – men den på Østerport?

Måske er det fornuftigt nok at være forsigtig. Og en gang skal jo den første, hvor der rent faktisk er en bombe i toget… Men hver gang jeg hører om at togtrafikken er standset pga. en ‘mistænkelig taske’ er min første tanke altid: Slap dog af… Hvad er sandsynligheden for, at det er en bombe? krokodille - peter panI modsætning til en glemt taske med vådt-klamt og ildelugtende sportstøj? Og hvor mange ressourcer bliver der brugt på at røntgenfotografere, vandspule, beskyde og i sidste ende sprænge disse tasker med beskidt vasketøj?

Næh, med mindre der ligefrem stikker ledninger ud af tasken og der er en angstprovokende tik-tak fra et gammeldags vækkeur med form som krokodillen i Peter Pan… så ville jeg nok bare åbne den eller tage den med op og aflevere den som hittegods 😉

[update]: hvilket politiet da også pointerer (igen i følge politiken):

Ifølge vagtlederen var det en togfører, det en togfører, der opdagede kufferten og anmeldte den som en mistænkelig genstand.

»Så er vi nødt til at gøre det samme. Normalt ville vi bare have behandlet den som hittegods, for det er jo det, den er. Der er ikke noget, der peger på, at det skulle være terror i en tom togvogn fredag aften«, siger han.

En tanke om “Hvorfor åbner de den ikke bare?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.