Hold kæft, hvor blev de snydt…

De (heldigvis få) vælgere, der stemte på Ny Alliance, altså. Først var de 5. Så blev de 4. Og nu er de så kun 3 tilbage. Hvor er det pinligt at bevidne.

Malou Aamund i politiken:

Jeg ser ikke noget alternativ, fordi jeg tror ikke på det politiske projekt Ny Alliance, og det bliver jeg nødt til at tage konsekvensen af i dag. Hvis der var en fremtid, så ville det selvfølgelig have været en hel anden situation. Og igen – det der med at definere sig selv i modpol til noget andet, synes jeg er noget underligt noget.

Til gengæld er det helt i orden mindre end tre måneder efter valget at underkende sit valgprogram og søge optagelse i det flertal, man blev valgt på at ville forhindre?

Fy fa’n!

4 tanker om “Hold kæft, hvor blev de snydt…”

 1. Ja, sådan går det jo ind imellem. Kan forstå, at FSA eller FA (Folkesocialistisk Alternativ) er på vej – så skal vi måske til at høre trommerne buldre i SF?

  🙂 Anette

 2. naaah… mon dog, mon dog… Ét hovedbestyrelsesmedlem har meldt sig ud af SF – vi har stadig en intakt folketingsgruppe og et fælles projekt 🙂

  Qvortrup er mand for en bedårende one-liner:

  Malou Aamund er jo næsten en karikatur af det dér nordkyst-power-point-mercuri-urval-segment, som synes, at her var noget nyt og spændende, men som også skynder sig væk, når det ikke er så hipt og smart mere. Det bliver jo afsløret nu.

  (igen fra politiken)

 3. Ha! Det kan han måske have lidt ret i – var det ikke også Henrik Qvortrup som fik gjort lidt i nælderne i valgkampen, med fejlfyldte anklager om sort arbejde osv. blandt NAs stiftere? Men det er jo altid sjovt, når de små hanløver brøler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.