3 tanker om “Dagens logo-sammenfald”

  1. Det er da kun formen. GSK har en anden skrifttype – og der er flere farver i bunden. Måske hvis man kendte dem i forvejen… Jeg synes, SFs logo er fint nok, som det er. Der er millioner af logoer, det skulle da være mærkeligt, om man ikke kunne findet noget, der minder om ens eget et eller andet sted.

  2. men det er da rigtigt at sf logoet minder lidt om piller. Sådan en rigtig børnevitaminpilleform. Men man skal vist virkelig anstrenge sig for at komme i tanke om det. Men, jo, vist er der klart sammenfald, men for hvem står gsk’s logo så tydeligt i erindring? Ikke hos mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.